Ons aanbod cursussen en opleidingen

Een opleiding op maat voor uw organisatie

Een goede kennis bij uw medewerkers is van essentieel belang voor uw organisatie. Ook het regelmatig updaten van die kennis is van groot belang. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers de juiste opleidingen kunnen volgen? En hoe laat u de inhoud dan aansluiten op de vraagstukken die spelen binnen uw organisatie?

De oplossing? Het op maat laten maken van een cursus of opleiding speciaal voor uw medewerkers. Een incompany!
thumbnail image

Online, fysiek en/of hybride cursussen

We houden dit najaar de maatregelen van de overheid in de gaten en zullen de locatie van ons aanbod aanpassen naar aanleiding hiervan. U kunt u dus inschrijven voor cursussen van dit najaar, we houden u op de hoogte, zodra een locatie verandert.

thumbnail image

Laatste punten van het jaar

De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken en dus ook de laatste weken om uw punten te halen voor 2021. Wacht niet langer, bekijk ons aanbod en regel die punten.

thumbnail image

Onze docenten aan het woord

Onze docenten zijn onmisbaar voor de kwaliteit van onze cursussen en opleidingen. Zonder goede docenten is er ook geen goede opleiding.

Wij laten onze docenten dan ook graag aan het woord, zodat u kennis kunt maken met hen en met wat zij te bieden hebben. Lees de interviews en laat u zo inspireren op het gebied van verschillende thema's en opleidingen.

Volg ons op social media