Ons aanbod cursussen en opleidingen

Een cursus voor uw team op uw kantoor?

Wist u dat u bij Sdu Opleidingen ook terecht kunt wanneer u op zoek bent naar een gerichte training of cursus speciaal voor uw eigen team? Bij u op kantoor?

Sdu helpt u met het vastleggen van de docent en vormgeven van de inhoud. En we kunnen zelfs helpen bij de registratie van wie er aan de cursus deelneemt. Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden en voordelen die Sdu u kan bieden? 
thumbnail image

PO Deal Vernieuwd

Elk jaar moet u opleidingen volgen om uw PO punten te behalen. Met een PO Deal haalt u voor een vast en voordelig bedrag uw benodigde punten. Perfect dus voor iedereen die jaarlijks permanente educatie punten moet halen.

Een PO Deal is ideaal voor éénpitters, maar ook voor juristen binnen kleine en grote kantoren. Of je nu een persoonlijke PO Deal van 10, 15 of 20 punten afneemt of een Kantoor Deal met minimaal 40 punten. Er is voor iedereen iets te halen!

thumbnail image

KNB/WPNR Congres 2022

De notaris heeft een belangrijke rol in het rechtsverkeer. Zonder zijn tussenkomst kan een groot aantal belangrijke privaatrechtelijke rechtshandelingen niet worden verricht. Dit monopolie komt met verantwoordelijkheden. Daarin is de afgelopen decennia verandering gekomen: meer marktwerking, maar ook meer verplichtingen.

Tijdens de presentaties van het KNB/WPNR Congres 2022 wordt vanuit ieders expertise ingegaan op wat de poortwachtersrol van de notaris vandaag de dag en hoe daar het beste op in te spelen is.

thumbnail image

20% korting tijdens de Lente Studie Weken

Tijdens de Lente Studie Weken boekt u uw cursussen extra voordelig!

Boek in mei 2022 een eendaagse cursus* met de code MEI2022 en ontvang 20% korting. De cursus kan plaatsvinden in het voorjaar of najaar van 2022, maar u doet uw inschrijving in mei.

Volg ons op social media