PO-Deal: dé deal voor jou!

Elk jaar moet jij opleidingen volgen om jouw PO-punten te behalen. Met een PO-Deal haal je voor een vast en voordelig bedrag jouw benodigde punten. Perfect dus voor iedereen die jaarlijks permanente educatie punten moet halen.

Een PO-Deal is ideaal voor éénpitters, maar ook voor juristen binnen kleine en grote kantoren. Er is voor iedereen iets te halen!

Wat is een PO-Deal?
Met een PO-Deal koop je een aantal PO-punten voor één vast bedrag. Je kunt kiezen uit het afnemen van een pakket met een waarde van 10 PO punten, 15 PO punten of 20 PO punten.

Voordelen van een PO-Deal op een rij
Welke PO-Deal je ook kiest, voor allemaal gelden de volgende voordelen:
  • Minder betalen voor jouw opleidingen; welke PO-Deal jij ook afneemt, ze geven allemaal korting per punt
  • Heb financiële zekerheid; weet vooraf hoeveel je betaalt voor jouw punten
  • Ontvang maar 1 factuur; geen losse facturen, extra administratieve handelingen en hoog uitvallende kosten
  • Behaal jouw verplichte punten wanneer het jou uitkomt
  • 12 maanden geldig; bepaal bij aanschaf wanneer de 12 maanden ingaan
  • Krijg toegang tot een persoonlijk account; een overzicht van jouw behaalde en nog te behalen punten
Waarom een PO-Deal bij Sdu?
Sdu is de grootste aanbieder van juridische cursussen en opleidingen in Nederland. Verspreid over 16 rechtsgebieden organiseren wij maar liefst 500 bijeenkomsten per jaar. Fysiek, online, hybride en on demand. Hierbij werken we met de beste docenten en grote namen uit de praktijk. Dit resulteert in kwalitatieve inhoud en een gemiddeld rapportcijfer 8,9.

“Ik wil het beste advies aan mijn cliënten geven. Dat is voor mij de basis voor succes. Sdu helpt mij hierbij met de juiste producten en diensten.”

Alle PO-Deals op een rij

“Ik had al twee cursussen van Sdu op mijn lijstje gezet. Toen zag ik dat ik voor een vergelijkbaar bedrag ook de PO-Deal kon afsluiten.”

Meerdere collega’s die PO-punten nodig hebben?

Werken er binnen jouw kantoor meerdere personen die een permanente opleidingsverplichting hebben? Dan is een Kantoordeal iets voor jouw organisatie.

Met een Kantoordeal koop je, net als met een PO-Deal, voordelig vast aantal PO-punten om deze vervolgens met verschillende mensen in te kunnen zetten voor het volgen van opleidingen en cursussen. Geen persoonlijke Deal dus, maar een Kantoordeal.

Wil je een PO-Deal afnemen of heb je nog een vraag?

Wil je weten welke PO-Deal het beste bij jou past? Heb je hulp nodig bij het afnemen van een PO-Deal? Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Kantoordeal? Of heb je een andere vraag?

Onze collega Carola helpt je graag verder!

Tel: 070 378 99 69
e-mail: c.v.rijn@sdu.nl