PO Deal: dé deal voor u!

Een PO Deal geeft u een vast pakket punten voor een voordelige prijs. Ideaal voor iedereen die jaarlijks permanente educatie punten moet halen.

Voordeel voor uw opleidingsbudget
Elk jaar een minimaal aantal permanente punten moeten halen, betekent dat u elk jaar een fors educatiebudget nodig heeft. Maar met de PO Deal komen wij u hierin tegemoet. De PO Deal geeft u een vast aantal punten voor een voordelige prijs. We bieden al een PO Deal voor maar 70 euro per punt! Zo bent u voordeliger uit dan bij losse afname.

Maar liefst 50% korting op meerdaagse opleidingen en cursussen
Naast ééndaagse cursussen, volgt u wellicht ook wel eens een meerdaagse cursus of heeft u interesse in een meerdaagse opleiding. Ook hiervoor biedt de PO Deal u een voordeel van maar liefst 50% op de inschrijving.

Uitgebreid aanbod aan cursussen
Wij bieden cursussen en opleidingen binnen maar liefst 16 verschillende rechtsgebieden. Van Arbeidsrecht tot Gezondheidsrecht en van Bouwrecht tot Ondernemingsrecht. Daarnaast hebben wij aanbod van online, fysieke en hybride (deels online en deels fysiek) cursussen, van eendaags tot vijfdaags. Met andere woorden, ook voor u hebben we het aanbod om uw jaarlijkse educatiepunten te kunnen halen.

Er is een PO deal voor iedereen
Elke PO Deal is twaalf maanden geldig, maar binnen de PO Deal zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot het aantal punten. Zo kunt u een PO Deal aanschaffen voor 10 punten voor het volgen van uitsluitend online cursussen of een PO Deal van 15 of 20 punten voor zowel online als fysieke cursussen. Of misschien heeft u wel liever een PO Deal die gebruikt kan worden door meerdere collega’s binnen uw kantoor.

Alle mogelijkheden op een rij:

PO Deal - 10 punten

Online | 12 maanden | € 70,- per punt

Looptijd in dagen 365 dagen

PO Deal - 15 punten

Fysiek & Online | 12 maanden | 50% korting op meerdaagse | € 80,- per punt

Looptijd in dagen 365 dagen

PO Deal - 20 punten

Fysiek & Online | 12 maanden | 50% korting op meerdaagse | € 75,- per punt

Looptijd in dagen 365 dagen

Kantoor Deal 40 punten

Alle medewerkers van een kantoor (advocaten/juristen/eigenlijk alle werknemers) kunnen gebruik maken van de kantoordeal! Met de kantoordeal 40 PO punten kunt u naast online en eendaagse, óók meerdaagse cursussen volgen. (met een max van 3 personen van 1 kantoor mogen aan dezelfde meerdaagse cursus deelnemen)

Vraag vrijblijvend de brochure aan

De PO Deal biedt verschillende mogelijkheden voor u persoonlijk of voor uw kantoor. Elke PO Deal biedt andere voordelen, afhankelijk van waar u naar zoekt. Vraag vrijblijvend onze brochure aan en lees alle informatie rustig door. Op die manier kunt u een keuze maken voor de PO Deal die bij u past!
“De PO Deal is een snoepwinkel waar ik van alles uit kan kiezen.

“Het aanbod is zo ruim, in de PO Deal zitten genoeg thema’s die ik écht interessant vind”

“Met de PO Deal mag ik in mezelf investeren voor een vast bedrag.”

“Gemak, kwaliteit en flexibiliteit”

Onze collega Carola helpt u graag verder

Heeft u een vraag over welke PO deal het beste bij u past? Of wilt u hulp bij het regelen van een PO Deal voor uzelf of uw kantoor? Neemt u gerust contact op met onze collega Carola van Rijn. Zij geeft antwoord op al uw vragen en helpt u graag verder.