PO Deal: dé deal voor u!

Elk jaar moet u opleidingen volgen om uw PO punten te behalen. Met een PO Deal haalt u voor een vast en voordelig bedrag uw benodigde punten. Perfect dus voor iedereen die jaarlijks permanente educatie punten moet halen.

Een PO Deal is ideaal voor éénpitters, maar ook voor juristen binnen kleine en grote kantoren. Er is voor iedereen iets te halen!

Wat is een PO Deal?
Met een PO Deal koopt u een aantal PO punten voor één vast bedrag. U kunt kiezen uit het afnemen van een pakket met een waarde van 10 PO punten, 15 PO punten of 20 PO punten.

Voordelen van een PO Deal op een rij
Welke PO Deal u ook kiest, voor allemaal gelden de volgende voordelen:
  • Minder betalen voor uw opleidingen; welke PO Deal u ook afneemt, ze geven allemaal korting per punt
  • Heb financiële zekerheid; weet vooraf hoeveel u betaalt voor uw punten
  • Ontvang maar 1 factuur; geen losse facturen, extra administratieve handelingen en hoog uitvallende kosten
  • Behaal uw verplichte punten wanneer het u uitkomt
  • 12 maanden geldig; bepaal bij aanschaf wanneer de 12 maanden ingaan
  • Krijg toegang tot een persoonlijk account; een overzicht van uw behaalde en nog te behalen punten
Waarom een PO Deal bij Sdu?
Sdu is de grootste aanbieder van juridische cursussen en opleidingen in Nederland. Verspreid over 16 rechtsgebieden organiseren wij maar liefst 500 bijeenkomsten per jaar. Fysiek, online, hybride en on demand. Hierbij werken we met de beste docenten en grote namen uit de praktijk. Dit resulteert in kwalitatieve inhoud en een gemiddeld rapportcijfer 8,9.

“Ik wil het beste advies aan mijn cliënten geven. Dat is voor mij de basis voor succes. Sdu helpt mij hierbij met de juiste producten en diensten.”

Alle PO Deals op een rij

“Ik had al twee cursussen van Sdu op mijn lijstje gezet. Toen zag ik dat ik voor een vergelijkbaar bedrag ook de PO Deal kon afsluiten.”

Meerdere collega’s die PO punten nodig hebben?

Werken er binnen uw kantoor meerdere personen die een permanente opleidingsverplichting hebben? Dan is een Kantoor Deal iets voor uw organisatie.

Met een Kantoor Deal koopt u, net als met een PO Deal, voordelig vast aantal PO Punten om deze vervolgens met verschillende mensen in te kunnen zetten voor het volgen van opleidingen en cursussen. Geen persoonlijke Deal dus, maar een Kantoor Deal.

Wilt u een PO Deal afnemen of heeft u nog een vraag?

Wilt u weten welke PO Deal het beste bij u past? Heeft u hulp nodig bij het afnemen van een PO Deal? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Kantoor Deal? Of heeft u een andere vraag?

Onze collega Carola helpt u graag verder!

Tel: 070 378 99 69
e-mail: c.v.rijn@sdu.nl