Een opleiding, op maat gemaakt voor uw medewerkers; waarom?

Een goede kennis bij uw medewerkers is van essentieel belang voor uw organisatie. Ook het regelmatig updaten van die kennis is van groot belang. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers de juiste opleidingen kunnen volgen? En hoe laat u de inhoud dan aansluiten op de vraagstukken die spelen binnen uw organisatie?

De oplossing? Het op maat laten maken van een cursus of opleiding speciaal voor uw medewerkers. Een incompany!

Een uniek format voor uw organisatie
Met een opleiding op maat, zorgt u ervoor dat deze perfect aansluit op de behoeften en doelstellingen die spelen binnen uw organisatie. Of u de opleiding nu online laat plaatsvinden, in hybride vorm of fysiek. Uw vraagstukken en casussen zullen op deze manier centraal staan. Zo’n opleiding kan worden gegeven door verschillende docenten, waaronder medewerkers vanuit uw eigen organisatie. Zo laat u de theorie samenkomen met de praktijk. Uw praktijk. Bedenk wat een voordeel dit zal hebben voor uw organisatie!

Uw hele team of organisatie volgt ook dezelfde opleiding en krijgt hierdoor dus in één keer dezelfde informatie en (basis)kennis. Teamleden leren van elkaars vragen en praktijkervaringen. Er is voldoende ruimte voor vragen, die specifiek betrekking hebben op uw dagelijkse praktijk of praktijkcasussen. Of wellicht wel vragen die u liever niet stelt in het bijzijn van vakgenoten vanuit andere organisatie. Een opleiding op maat, draait helemaal om uw organisatie.

Volgens uw kostenplaatje
Een opleiding volgen brengt kosten met zich mee. Helemaal wanneer het gaat om een heel team of wellicht wel een hele organisatie een opleiding laten volgen. Maar bij een op maat gemaakte opleiding heeft u de touwtjes in handen. Want de opleiding wordt zo gemaakt dat het past binnen uw doelstellingen, maar zeker ook binnen uw kostenplaatje.

Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor docenten. U heeft verschillende opties bij de keuze voor een docent, zoals de inzet van praktijkdocenten vanuit uw eigen organisatie. Een praktijkdocent kan een opleiding, geheel of gedeeltelijk, voor zijn of haar rekening nemen. Hierdoor is er niet alleen het voordeel in de kosten, maar ook het feit dat theorie en praktijk samen worden gebracht.

Natuurlijk is er de optie om de opleiding op uw eigen kantoor te laten plaatsvinden of met gebruik making van interne cateringmogelijkheden. Dit brengt minder kosten met zich mee dan een opleiding op een externe locatie waar u huur en/of cateringkosten moet betalen.

En wanneer we het dan hebben over het gebruik maken van uw eigen locatie, en als dit niet mogelijk is, een locatie dichtbij uw kantoor, dan is er ook nog de besparing op de reistijd en -kosten. Bedenk u hoeveel het scheelt voor uw organisatie, wanneer u niet uw medewerkers naar een cursus toe hoeft te sturen, maar deze opleiding juist naar uw medewerkers haalt.

Dit zijn allemaal manieren waarop u met een op maat gemaakte opleiding kunt besparen op de kosten. Op die manier past zo’n opleiding binnen elk kostenplaatje.

Wanneer het u uitkomt
En dan is er nog het voordeel van timing. Door een opleiding op maat te laten maken, speciaal voor uw organisatie, kunt u deze laten plaatsvinden wanneer het u uitkomt. Uw medewerkers hoeven niet te wachten op die broodnodige nieuwe kennis, totdat een opleider besluit een cursus te organiseren. Maar u kunt die kennis voor uw medewerkers in huis halen. Wellicht net even eerder dan uw vakgenoten. Uw organisatie loopt dan dus een stapje voor op de rest. En dat is toch wat we allemaal willen?!

Dus waarom een opleiding op maat gemaakt?
Met andere woorden, een opleiding speciaal gemaakt voor uw organisatie heeft heel veel voordelen. We zetten ze kort nog even op een rij voor u:
  • Een uniek format afgestemd op uw behoeften; online, hybride of fysiek
  • Maak gebruik van uw eigen praktijkcasus(sen) voor optimale aansluiting op uw dagelijkse praktijk
  • Er is alle ruimte voor specifieke vragen, gericht op uw dagelijkse praktijk
  • Uw hele team wordt tegelijk voorzien van dezelfde (basis)kennis
  • De opleiding wordt samengesteld aan de hand van uw kostenplaatje
  • Verzorgd op uw eigen locatie of een locatie in de buurt en daardoor minder reistijd en -kosten voor de deelnemers
  • Verzorgd op een tijdstip wanneer het u uitkomt
Een incompany; goed geregeld!
Zo’n opleiding speciaal voor uw organisatie, een incompany, is dus het antwoord op uw vragen. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers de juiste opleiding kunnen volgen. Met een inhoud, die perfect aansluit op de vraagstukken die spelen binnen uw organisatie. Goed geregeld dus!

Graag direct contact?

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie, kantoor, bedrijf, instelling of vereniging kunnen doen? Laat mij uw specifieke educatiebehoefte weten en ik bespreek graag de mogelijkheden met u!

Volg ons op social media