Een opleiding op maat gemaakt, Sdu biedt uitkomst!

Binnen jouw organisatie is het van belang om medewerkers de juiste opleidingen te laten volgen. Zij moeten regelmatig hun kennis (al dan niet verplicht) updaten en je wilt dat het team of medewerkers allemaal dezelfde informatie krijgen. Een opleiding op maat gemaakt voor jullie organisatie is dan ook de oplossing. Maar hoe pak je dit aan en wie kan u helpen?

Sdu Opleidingen biedt de uitkomst. Wij ontzorgen u op alle vlakken.

Vaststellen van opleidingsbehoeften en doelstellingen
Wanneer je contact opneemt met ons voor een opleiding op maat, een incompany, zullen wij allereerst een aantal vragen aan je stellen. Het is namelijk van belang om allereerst samen met je vast te stellen waar de behoeften liggen op het gebied van de opleiding. Welke kennis wilt je dat er wordt geüpdatet? Welke doelstellingen moeten er na het volgen van de opleiding behaalt zijn? En natuurlijk welk thema of onderwerp wil je dat er aan bod komt in de opleiding. Ben je hier zelf nog niet zo zeker van, dan helpen wij je met het formuleren van de juiste doelstellingen en het vinden van het exacte thema of thema’s.

Op basis van het thema, de behoeften en doelstellingen bekijken we in welke vorm we de incompany kunnen gieten. Online, hybride of fysiek. Wil je de informatie door middel van een twee uur durend webinar overgebracht hebben, of is er een behoefte aan een opleidingstraject van verschillende bijeenkomsten op een fysieke locatie. Alles is voor ons mogelijk, binnen de geldende maatregelen uiteraard.

Door, eerst, samen de diepte in te gaan op het gebied van jullie wensen, kunnen wij een uniek format voor je opstellen dat helemaal past bij jouw opleidingsbehoeften en binnen jouw organisatie.

De juiste docent, locatie & catering
Op basis van de behoeften en vooral ook de bedrijfscultuur binnen jouw organisatie, zoeken wij de juiste docent. Sdu Opleidingen heeft contacten met tientallen docenten met allemaal hun eigen vaardig. Wij zoeken, samen met jullie, dus een docent, die past bij het thema dat behandeld wordt, de opleidingsvorm waar jullie voor kiezen en de cultuur die binnen jullie organisatie heerst.

Kies je voor een incompany buiten jullie eigen kantoorpand? Dan zoeken wij een locatie in de buurt. Heb je een voorkeur, dan regelen wij die locatie. Heb je nog geen idee, dan leggen wij verschillende opties aan je voor. Wij regelen de onderhandeling over de reservering, de kosten en de catering. Allemaal volgens jullie wensen en binnen jullie budget.

De timing die bij u past
Eén van de grote voordelen van een opleiding speciaal voor jullie organisatie, is dat deze kan plaatsvinden wanneer je dit wilt. Jouw medewerkers hoeven niet te wachten op die broodnodige nieuwe kennis, totdat een opleider besluit een cursus te organiseren. Maar je kunt die kennis voor jouw medewerkers in huis halen.

Je laat ons weten wat jouw voorkeur is voor een tijdstip / datum voor de opleiding. Een timing die past binnen de agenda’s van jouw teamleden of medewerkers. Op basis daarvan stemmen wij dit af met jou en de docent. En zo regelen wij voor jullie dat medewerkers de benodigde kennis krijgen, wanneer jullie dit willen.

Logistieke zaken
Wanneer dan de inhoud van de opleiding, de docent, locatie en datum vastliggen, is het tijd om medewerkers uit te nodigen. Wellicht gaat het om een kleine groep mensen en kunt je dit prima zelf verzorgen. Maar wat nu als je tientallen medewerkers tegelijk wilt uitnodigen. Ze moeten allemaal op de juiste locatie zijn of allemaal een link hebben naar het webinar? En wellicht is er nog cursusmateriaal dat opgesteld en rondgestuurd moet worden. Hoe doe je dat? Ook daarbij kan Sdu Opleidingen je helpen.

Wanneer we de inhoud, docent en locatie hebben afgestemd, kunnen wij het uitnodigingstraject  uit handen nemen. Wij zorgen dat alle deelnemers aan de opleiding tijdig de juiste informatie ontvangen. Wanneer het om een online opleidingstraject gaat, verzorgen wij de aanmeldlinken en zorgen we voor een moderator tijdens het webinar. Is er behoefte aan cursusmateriaal, dan nemen wij de ontwikkeling hiervan uit handen. Eventueel in jullie eigen huisstijl en met jullie eigen teksten erin verwerkt. Allemaal goed geregeld.

Sdu opleidingen biedt uitkomst
Sdu Opleidingen draait al heel wat jaren mee in opleidingenland. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van opleidingsmethoden, thema’s voor opleidingen en docenten. Bij ons ben je in goede handen voor jullie incompany. Het enige dat je hoeft te doen is vrijblijvend een offerteaanvraag te doen. Wij nemen daarna contact met je op en zorgen voor een uitgebreide en overzichtelijke offerte. En zo biedt Sdu Opleidingen uitkomst voor jullie opleidingsbehoeften.

Graag direct contact?

Benieuwd naar wat wij voor jullie organisatie, kantoor, bedrijf, instelling of vereniging kunnen doen? Laat mij jullie specifieke educatiebehoefte weten en ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

Volg ons op social media