Een opleiding op maat gemaakt... Sdu helpt!

De (permanente) educatie van uw medewerkers is noodzakelijk. Niet alleen omdat elke professional up-to-date wil en moet blijven, maar ook omdat mogelijkheden tot verdere ontwikkeling een grote rol spelen in het aantrekken en behouden van medewerkers.

Maar hoe zorgt u dat uw medewerkers de opleidingen kunnen volgen die aansluiten op hun behoeften? En waar haalt u de tijd en kennis vandaan om deze opleiding te organiseren? Welke docenten zet u in en welke lesstof?

Speciaal voor u ontwikkeld
Met een opleiding op maat, zorgt u ervoor dat de opleiding perfect aansluit op de behoeften en doelstellingen die spelen binnen uw organisatie. Of u de opleiding nu online laat plaatsvinden, in hybride vorm of fysiek. Uw vraagstukken en casussen zullen op deze manier centraal staan. Of het nu gaat om een losse cursus of een webinar van twee uur of een volledig traject van meerdere bijeenkomsten met gepersonaliseerde leeromgevingen. 

Uw hele team of organisatie volgt dezelfde opleiding en krijgt hierdoor dus in één keer dezelfde informatie en (basis)kennis. Teamleden leren van elkaars vragen en praktijkervaringen. En dat alles op een locatie van uzelf of eentje in de buurt, waardoor u de reistijd en -kosten tot een minimum beperkt.  

Alle voordelen op een rij
Een opleiding op maat gemaakt voor uw organisatie heeft heel veel voordelen op het gebied van de inhoud, de kosten en de tijdsinvestering. We zetten ze kort op een rij voor u:

  • Een uniek format afgestemd op uw behoeften; online, hybride of fysiek
  • Maak gebruik van uw eigen praktijkcasus(sen) voor optimale aansluiting op uw dagelijkse praktijk
  • Er is alle ruimte voor specifieke vragen, gericht op uw dagelijkse praktijk
  • Uw hele team wordt tegelijk voorzien van dezelfde (basis)kennis
  • De opleiding wordt samengesteld aan de hand van uw kostenplaatje
  • Verzorgd op uw eigen locatie of een locatie in de buurt en daardoor minder reistijd en -kosten voor de deelnemers
  • Verzorgd op een tijdstip wanneer het u uitkomt
Sdu helpt u met uw opleiding
Sdu Opleidingen organiseert, als specialist in opleidingen voor professionals, jaarlijks 600+ opleidingen en cursussen voor met name juridisch en fiscale professionals. Daarnaast verzorgen wij tientallen opleidingen per jaar, die wij op maat maken voor onze klanten.

Onze congresmanagers helpen onze klanten bij de ontwikkeling en organisatie van een opleiding op maat. We denken mee over onderwerpen, docent(en) en onderwijsvorm. We helpen, waar nodig mee, met het uitnodigingstraject en de ontwikkeling van het lesmateriaal. 

Met andere woorden, bij ons bent u in goede handen. Het enige dat u hoeft te doen is vrijblijvend een offerteaanvraag te doen. Wij nemen daarna contact met u op en zorgen voor een uitgebreide en overzichtelijke offerte. En zo biedt Sdu Opleidingen uitkomst voor uw opleidingsbehoeften!

Wat zeggen onze klanten?
“Wij kozen voor een incompany opleiding deels vanwege het zelf bepalen van de inhoud. Door het kiezen van de goede cursussen, die iedereen volgt, komt er een brede basis kennis in de organisatie op bepaalde onderwerpen.”

“Sdu heeft ons erg geholpen met het meedenken over wat interessante onderwerpen konden zijn voor onze opleiding en in het regelen van docenten.”

Graag direct contact?

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie, kantoor, bedrijf, instelling of vereniging kunnen doen? Laat mij uw specifieke educatiebehoefte weten en ik bespreek graag de mogelijkheden met u!

Volg ons op social media