Een opleiding op maat gemaakt... Sdu helpt!

De (permanente) educatie van jouw medewerkers is noodzakelijk. Niet alleen omdat elke professional up-to-date wil en moet blijven, maar ook omdat mogelijkheden tot verdere ontwikkeling een grote rol spelen in het aantrekken en behouden van medewerkers.

Maar hoe zorg je dat je medewerkers de opleidingen kunnen volgen die aansluiten op hun behoeften? En waar haal je de tijd en kennis vandaan om deze opleiding te organiseren? Welke docenten zet je in en welke lesstof?

Speciaal voor jullie ontwikkeld
Met een opleiding op maat, zorg je ervoor dat de opleiding perfect aansluit op de behoeften en doelstellingen die spelen binnen jouw organisatie. Of je de opleiding nu online laat plaatsvinden, in hybride vorm of fysiek. Jouw vraagstukken en casussen zullen op deze manier centraal staan. Of het nu gaat om een losse cursus of een webinar van twee uur of een volledig traject van meerdere bijeenkomsten met gepersonaliseerde leeromgevingen. 

Het hele team of organisatie volgt dezelfde opleiding en krijgt hierdoor dus in één keer dezelfde informatie en (basis)kennis. Teamleden leren van elkaars vragen en praktijkervaringen. En dat alles op een locatie van jouw organisatie of eentje in de buurt, waardoor je de reistijd en -kosten tot een minimum beperkt.  

Alle voordelen op een rij
Een opleiding op maat gemaakt voor jouw organisatie heeft heel veel voordelen op het gebied van de inhoud, de kosten en de tijdsinvestering. We zetten ze kort op een rij voor je:

  • Een uniek format afgestemd op jullie behoeften; online, hybride of fysiek
  • Maak gebruik van jullie eigen praktijkcasus(sen) voor optimale aansluiting op jullie dagelijkse praktijk
  • Er is alle ruimte voor specifieke vragen, gericht op jullie dagelijkse praktijk
  • Het hele team wordt tegelijk voorzien van dezelfde (basis)kennis
  • De opleiding wordt samengesteld aan de hand van jouw kostenplaatje
  • Verzorgd op jullie eigen locatie of een locatie in de buurt en daardoor minder reistijd en -kosten voor de deelnemers
  • Verzorgd op een tijdstip wanneer het jullie uitkomt
Sdu helpt je met jullie opleiding
Sdu Opleidingen organiseert, als specialist in opleidingen voor professionals, jaarlijks 600+ opleidingen en cursussen voor met name juridisch en fiscale professionals. Daarnaast verzorgen wij tientallen opleidingen per jaar, die wij op maat maken voor onze klanten.

Onze congresmanagers helpen onze klanten bij de ontwikkeling en organisatie van een opleiding op maat. We denken mee over onderwerpen, docent(en) en onderwijsvorm. We helpen, waar nodig mee, met het uitnodigingstraject en de ontwikkeling van het lesmateriaal. 

Met andere woorden, bij ons ben je in goede handen. Het enige dat je hoeft te doen is vrijblijvend een offerteaanvraag te doen. Wij nemen daarna contact met je op en zorgen voor een uitgebreide en overzichtelijke offerte. En zo biedt Sdu Opleidingen uitkomst voor jullie opleidingsbehoeften!

Wat zeggen onze klanten?
“Wij kozen voor een incompany opleiding deels vanwege het zelf bepalen van de inhoud. Door het kiezen van de goede cursussen, die iedereen volgt, komt er een brede basis kennis in de organisatie op bepaalde onderwerpen.”

“Sdu heeft ons erg geholpen met het meedenken over wat interessante onderwerpen konden zijn voor onze opleiding en in het regelen van docenten.”

Graag direct contact?

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie, kantoor, bedrijf, instelling of vereniging kunnen doen? Laat mij jullie specifieke educatiebehoefte weten en ik bespreek graag de mogelijkheden!