Incompany mogelijkheden Sdu Opleidingen

De permanente educatie van uw medewerkers is een eerste levensbehoefte. Niet alleen omdat elke professional, die zich bezig houdt met wet- en regelgeving, up-to-date moet blijven, maar ook omdat ontwikkelmogelijkheden een grote rol spelen in het aantrekken en behoud van goede medewerkers. Maar het bieden van de juiste opleidingen en cursussen is een belangrijk punt, zeker in tijden van Corona. Want waar haalt u de tijd en kennis vandaan om nieuwe (online) educatie te ontwikkelen en te organiseren? 

Sdu biedt uitkomst!
Sdu Opleidingen verzorgt als specialist in educatie van professionals jaarlijks 600+ opledingen en cursussen voor met name juridisch en fiscale professionals. Daarnaast ondersteunen wij veel organisaties bij de invulling van hun learning & development doelen door middel van bijvoorbeeld een incompany. Van losse cursussen van twee uur tot volledige trajecten van tientallen bijeenkomsten met gepersonaliseerde LMS-omgeving.

Co-creatie fysieke en online educatieoplossingen
Als inhoudelijke sparringpartner denken we graag met u mee over onderwerp en sprekerselectie, maar we zetten onze ervaring als opleider ook graag in om samen nieuwe educatie(vormen) te ontwikkelen. Daarbij schuwen we innovatieve online leervormen niet. Uiteraard kunnen we u met onze professionele backoffice volledig ontzorgen in het uitvoeringsproces.

Wilt u meer informatie?
Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie, kantoor, bedrijf, instelling of vereniging kunnen doen? Laat mij uw specifieke educatiebehoefte weten en ik bespreek graag de mogelijkheden met u!