Kwalitatief hoogwaardige online cursussen

Live, interactieve webinars met topsprekers

Bekijk het online aanbod

Coronavirus informatie (update 6 mei 20:00 uur)

Hoe gaat Sdu er mee om?
Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en adviezen van het RIVM heeft Sdu besloten om met directe ingang alle opleidingen tot 1 juli 2020 op te schorten. Tot 1 september is het fysieke cursusaanbod enigszins aangepast.

Wat gebeurt er met mijn inschrijving?
Uw inschrijving zetten wij kosteloos door naar de eerstvolgende editie. Mocht er nog geen vervangende datum bekend zijn of past deze niet in uw agenda, dan krijgt u een educatietegoed ter waarde van uw initiële inschrijving. Dit tegoed kunt u gedurende het lopende kalenderjaar besteden aan een vervangende cursus. U ontvangt hierover nog persoonlijk bericht.

Online educatie
Nu fysieke bijeenkomsten voorlopig geen doorgang kunnen vinden, bieden wij u graag online alternatieven aan. Op deze pagina vindt u het aanbod van online educatiemogelijkheden: Online aanbod

Mocht u aanvullende vragen hebben, neem dan contact met ons op via opleidingen@sdu.nl.

Dank voor uw begrip.
thumbnail image

Bekijk ons aanbod van online educatie


Wij willen wij u graag een alternatief bieden voor de fysieke bijeenkomsten in de vorm van online cursussen. Hier vindt u het aanbod van online educatiemogelijkheden voor o.a. advocaten, juristen, fiscalisten, notarissen en overheidsambtenaren. Deze lijst wordt dagelijks aangevuld.

thumbnail image

Online cursus Handhaven van noodmaatregelen ten tijde van Corona

25 mei 2020

Sinds het uitbreken van de crisis ontving en ontvangt Adriaan Wierenga, noodrecht specialist, talloze vragen van onder meer burgemeesters, veiligheidsregio’s, provincies en burgers. Wierenga adviseert daarnaast onder meer het ministerie en de politie. In dit webinar beantwoordt hij zoveel mogelijk van de meest prangende vragen.

thumbnail image

Online cursus Actualiteiten tuchtrecht voor advocaten


26 mei 2020

Tijdens deze online cursus krijgt u een overzicht van de recente ontwikkelingen in het tuchtrecht voor advocaten. Op 14 februari 2018 zijn de nieuwe gedragsregels vastgesteld. Voor de praktijk zijn er diverse wijzigingen doorgevoerd. Inmiddels heeft de tuchtrechter ervaring met de nieuwe regels opgedaan en deze toegepast. Voor uw praktijk is het belangrijk om op de hoogte te zijn van deze actuele ontwikkelingen.

Aankomende cursussen