Kwalitatief hoogwaardige online cursussen

Live, interactieve webinars met topsprekers

Bekijk het online aanbod

Start uw zomer zonder zorgen

Of u nu kiest voor een vakantie in eigen land of toch elders in Europa; U wilt zeker weten genieten van een zomer zonder zorgen. Regel daarom nog voor de zomer uw educatie voor het najaar.

Wacht niet te lang! Want voor ons fysieke aanbod in het najaar hebben we, mede door de RIVM maatregelen, te maken met beperkte capaciteit. Dus wilt u op locatie uw kennis op peil houden, schrijf u dan vandaag nog in.

Hakuna Matata – geniet van uw zomer zonder zorgen!
thumbnail image

Covid maatregelen


Vanaf juli verzorgen wij weer fysieke bijeenkomsten, uiteraard met inachtneming met alle RIVM-voorwaarden. De exacte maatregelen die worden genomen, vindt u in de uitnodigingsmail voorafgaand aan de cursus. Wilt u weten wat dit betekent voor de opleiding of cursus die u graag wilt volgen? Neem dan contact met ons op via opleidingen@sdu.nl.

Online educatie
Wij bieden u ook nog graag online alternatieven aan. Bekijk het aanbod van online educatiemogelijkheden >>

thumbnail image

Exclusieve NFI-reeks

In samenwerking met het NFI organiseert Sdu drie cursusdagen over forensisch onderzoek. Deelnemers krijgen hierin toelichting over de (on)mogelijkheden van het forensisch onderzoek in strafzaken.

thumbnail image

Online seminar Faillissement(recht)

Tijdens dit online seminar faillissement(recht) bespreken topjuristen op insolventierechtgebied op interactieve wijze met u in drie stappen hoe een faillissement kan worden voorkomen, welke faillissementopties er zijn indien een faillissement onvermijdelijk is en hoe een faillissement het beste afgewikkeld kan worden. Mis in deze tijden deze zeer waardevolle informatie niet en schrijf u snel in!

Aankomende cursussen