Sdu Incompany, goed geregeld

De permanente educatie van uw medewerkers is noodzakelijk. Niet alleen omdat elke professional up-to-date moet blijven, maar ook omdat mogelijkheden tot verdere ontwikkeling een grote rol spelen in het aantrekken en behouden van medewerkers. Maar het bieden van de juiste opleidingen en cursussen is een belangrijk punt, zeker in tijden van Corona. Want hoe zorgt u dat uw medewerkers de opleidingen en cursussen kunnen volgen die aansluiten op hun behoeften? En waar haalt u de tijd en kennis vandaan om deze opleidingsmogelijkheden te organiseren?

Sdu biedt uitkomst!
Wij organiseren, als specialist in opleidingen voor professionals, jaarlijks 600+ opleidingen en cursussen voor met name juridisch en fiscale professionals. Daarnaast verzorgen wij tientallen Incompany opleidingen en cursussen per jaar. Van een training Ondermijning voor 25 handhavers bij een overheidsinstelling tot een cursus Burenrecht voor tien advocaten op een advocatenkantoor. En van een cursus  Fiscale aspecten insolventie recht & Bestuurdersaansprakelijkheid voor tien fiscalisten tot een training Thuiswerken voor teams voor tientallen medewerkers bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar.

Speciaal voor u ontwikkeld
Alle opleidingen en cursussen uit ons reguliere aanbod kunnen wij ook als Incompany organiseren. Maar ook een speciaal voor u op maat gemaakte opleiding of cursus behoort tot de mogelijkheden. Onze congresmanagers staan voor u klaar, om u te helpen bij de ontwikkeling en organisatie van deze incompany. We denken met u mee over onderwerpen, sprekersselectie en onderwijsvorm. Of het nu gaat om een losse cursus of een webinar van twee uur of een volledig traject van meerdere bijeenkomsten met gepersonaliseerde leeromgevingen. En uiteraard staat onze professionele backoffice paraat om u te ontzorgen in het uitvoeringsproces.

Wat zeggen onze klanten?
“Wij kozen voor een incompany opleiding deels vanwege het zelf bepalen van de inhoud. Door het kiezen van de goede cursussen, die iedereen volgt, komt er een brede basis kennis in de organisatie op bepaalde onderwerpen.”

“Sdu heeft ons erg geholpen met het meedenken over wat interessante onderwerpen konden zijn voor onze opleiding en in het regelen van docenten.”

Graag direct contact?

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie, kantoor, bedrijf, instelling of vereniging kunnen doen? Laat mij uw specifieke educatiebehoefte weten en ik bespreek graag de mogelijkheden met u!

Volg ons op social media