Vergroot je kennis en schitter als HR-professional!

Nieuw! Ontdek onze HR-cursussen voor HR-professionals.
Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke kennis in het HR-vakgebied? Verken onze uitgebreide reeks HR-opleidingen die speciaal zijn ontworpen voor HR-professionals zoals jij. Samen met Workx advocaten bieden we een reeks arbeidsrecht cursussen met de volgende onderwerpen: De arbeidsovereenkomst, Het ontslagrecht en Dutch employment law for English speaking HR-professionals.

Van essentiële HR-vaardigheden tot geavanceerde strategische benaderingen; onze cursussen bieden een mix van theoretische kennis en praktische toepassingen om je carrière in HR naar het volgende niveau te tillen.

Voor wie
Of je nu een beginnend advocaat, jurist, HR-manager, HR-medewerker of andere professional in de HR-praktijk bent, deze nieuwe cursus helpt je om verder te komen met je dagelijkse werkzaamheden.

Docenten
De cursussen worden gegeven door ervaren HR-praktijkadvocaten van Workx advocaten. Zij weten exact welke kennis van het arbeidsrecht nodig is om je werkzaamheden zo optimaal mogelijk te kunnen verrichten.


Onderwerpen
Driedaagse Basisopleiding arbeidsrecht ontwikkeld die volledig is toegesneden op de HR-praktijk.

-Dag 1: De arbeidsovereenkomst
-Dag 2: Het ontslagrecht
-Dag 3: Praktijkdag; actief aan de slag met een arbeidsovereenkomst, dossieropbouw en een vaststellingsovereenkomst

De drie opleidingsdagen worden gegeven door verschillende ervaren arbeidsrechtadvocaten in de HR-praktijk. Zij weten als geen ander de vertaalslag te maken tussen de theorie en de praktijk. Na afloop heb je de juiste juridische basis om zelf aan de slag te gaan met arbeidsrechtelijke zaken in de HR-praktijk

Wil je één of twee van de opleidingsdagen volgen? Dan ben je vanzelfsprekend ook van harte welkom. Het is namelijk ook mogelijk om je voor een ‘losse’ opleidingsdag in te schrijven.

Interesant aanbod
Als je je inschrijft voor de driedaagse Basisopleiding arbeidsrecht, is de totale cursusprijs 300 euro (excl. btw) voordeliger dan wanneer je je apart inschrijft voor 1 of 2 van de opleidingsdagen.

‘In drie lesdagen heb je grip op actuele arbeidsrechtskwesties’


download hier het interview met mr. dr. Emma van der Vos

HR-arbeidsrechtcursussen

Basisopleiding arbeidsrecht voor HR-professionals

Nieuwe arbeidsrechtopleiding voor elke professional in de HR-praktijk!

Datum 14 juni 2024

Het ontslagrecht in één dag

Bieuwe cursus voor elke professional in de HR-praktijk!

Datum 21 juni 2024

Praktijkdag arbeidsrecht voor HR-professionals

Nieuwe cursus waarin de HR-praktijk centraal staat!

Datum 6 september 2024

SPREKERS