Sdu Opleidingen verzorgt elk jaar meerdere bijeenkomsten op het gebied van staatssteunrecht en de laatste ontwikkelingen op het gebied van jurispudentie. Op deze pagina vind je een overzicht van ons aanbod.

Driedaagse cursus staatssteunrecht

Tijdens de driedaagse cursus staatssteunrecht brengen we je weer helemaal up-to-date als het gaat om het staatssteunrecht. Dit doen we aan de hand van praktijkvoorbeelden. We vertellen je over de laatste ontwikkelingen en we bespreken diverse actualiteiten.

De driedaagse cursus is als volgt ingedeeld:
  • Dag 1 | Basis staatssteunrecht 
  • Dag 2 | Geoorloofde staatssteun
  • Dag 3 | Wet Markt en Overheid & Actualiteiten
Na deze driedaagse cursus ben je helemaal op de hoogte van alle ins en outs van het staatssteunrecht. De cursus staat onder leiding van prof. mr. dr. Allard Knook: specialist in het signaleren en afdekken van risico’s rondom staatssteun. Hij staat op dit vlak onder meer decentrale overheden en projectontwikkelaars bij. Goed om te weten: cursusdeelnemers beoordelen Allard met het rapportcijfer 8,7!

"Ik geloof niet dat ik eerder een opleiding heb gevolgd die zo goed aansloot bij de problemen waar ik in dagelijkse praktijk mee te maken heb. Ik kan op basis van wat ik heb geleerd echt beter en steviger adviseren over staatssteun dan hiervoor en ik kan ook beter bepalen wanneer ik extern advies moet inwinnen over een bepaalde vraag."

Deelnemer Driedaagse staatssteunrecht

Ons totaalaanbod Staatssteunrecht

Driedaagse cursus staatssteunrecht**

Helemaal op de hoogte van alle ins en outs van het staatssteunrecht

Datum 11 juni 2024

Driedaagse cursus staatssteunrecht**

Helemaal op de hoogte van alle ins en outs van het staatssteunrecht

Datum 7 november 2024