Staatssteunrecht

Oneerlijke concurrentie voorkomen. Dat is het doel van het staatssteunrecht. Bijzondere regels, die steeds belangrijker lijken te worden. Maar bieden ze kansen of juist risico’s? Bestaat er onduidelijkheid of onenigheid over het staatssteunrecht, dan zorgt dit vaak voor vertraging of lange procedures. Bovendien komt steeds vaker de vraag naar voren of niet ook het subsidierecht van toepassing is. Kortom: ingewikkelde materie die vraagt om verdieping.

Sdu Opleidingen verzorgt elk jaar meerdere bijeenkomsten op het gebied van Staatssteunrecht en de laatste ontwikkelingen op het gebied van jurispudentie. Op deze pagina vindt u een overzicht van ons aanbod.

"Ik geloof niet dat ik eerder een opleiding heb gevolgd die zo goed aansloot bij de problemen waar ik in dagelijkse praktijk mee te maken heb. Ik kan op basis van wat ik heb geleerd echt beter en steviger adviseren over staatssteun dan hiervoor en ik kan ook beter bepalen wanneer ik extern advies moet inwinnen over een bepaalde vraag." Deelnemer Driedaagse Staatssteunrecht 2021

Ons aanbod op het gebied van Staatssteunrecht

Lunchwebinar: Gelijke kansen bij gebiedsontwikkeling na Didam

Gevolgen toegelicht door Annemarie Drahmann en Allard Knook

Datum 1 februari 2022

Webinar Actualiteiten Staatssteun

In twee uur zicht op alle (on)mogelijkheden!

Datum 26 april 2022

Driedaagse cursus staatssteunrecht**

Krijg les van een excellente advocaat - eerder beoordeeld met een 8.7(!)

Datum 22 juni 2022

Driedaagse cursus staatssteunrecht**

Krijg les van een excellente advocaat - eerder beoordeeld met een 8.7(!)

Datum 3 november 2022