media image

D. (Daan) Versteeg

Advocaat-partner
Daan Versteeg is werkzaam bij Rozemond Advocaten en gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht en het bouwrecht. In het bouwrecht staat Daan voornamelijk grote en middelgrote aannemers bij. In het Aanbestedingsrecht is hij zowel in de bouw als in andere branches actief en treedt hij op voor uiteenlopende bedrijven, (inkoop)adviesbureaus en aanbestedende diensten.

Voorts publiceert hij artikelen en annotaties voor het Tijdschrift Aanbestedingsrecht (TA) en de Jurisprudentie Aanbestedingsrecht (JAAN). In 2018 schreef Daan het boek ‘Levenscycluskosten. De sleutel naar circulair werk?’, als onderdeel van het preadvies ‘Circulair bouwen’ van de Vereniging voor Bouwrecht.

Naast zijn werk als advocaat is Daan al sinds zijn studietijd politiek actief. Zo is hij lid geweest van de Provinciale Staten van Gelderland en deed hij in 2019 mee aan de verkiezingen voor het Europees Parlement. Daardoor is hij ook thuis in het politiek bestuurlijke proces achter de aanbesteding, uitvoering en oplevering van werken. Daan is vaak betrokken bij de totstandkoming van nieuwe wet- en regelgeving in het bouw- en aanbestedingsrecht.

Spreekt tijdens