I. (Ingeborg) Sandig

Ingeborg (1965) is als psycholoog afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Vanaf 2007 is zij registermediator en voert zij haar praktijk Sandig Mediation te Berlicum (Noord-Brabant). In 2011 is zij afgestudeerd als meester in de rechten aan de Universiteit van Tilburg. Zij is relatietherapeut -Emotionally Focussed Therapy (EFT).

Zij behandelt zaken waarbij emoties cliënten parten spelen. Waar ratio haaks op gevoel staat. Haar inlevingsvermogen gecombineerd met daadkrachtig optreden biedt cliënten de nodige houvast. Een effectieve combinatie van kennis en vaardigheden in gedragswetenschappen en rechtsgeleerdheid.

Ingeborg werkt als (1) mediator in scheidingszaken en gezins- en familieconflicten (2) nalatenschapsmediator (3) cross-border mediator in internationale kinderontvoeringszaken (4) coach bij overlegscheidingen (5) deskundige ofwel forensisch mediator in opdracht van rechtbanken en gerechtshoven en (6) strategisch coach.

Ingeborg is bestuurslid van de Vereniging van Collaborative Professionals. Verder is zij lid van (a) raad van advies van de Stichting Nalatenschapsmediation (b) beroepsvereniging van Emotionally Focussed Therapy (EFT Nederland)n (c) Expertgroep Complexe Scheidingen en (d) Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).