Veelgestelde vragen

Looptijd

 • Kan mijn PO Deal overgenomen worden door een collega?
  De PO Deal is persoonsgebonden. Dat betekendt dat de PO Deal niet kan worden overgenomen door een andere collega. Heeft u hier aanvullende vragen over? Neemt u dan contact op met een van onze accountmanagers of met onze deelnemersadministratie (070-378 98 96 / opleidingen@sdu.nl).
 • Kan ik mijn PO Deal nu afsluiten en later in laten gaan?
  Ja, dat kan. U ontvangt de factuur namelijk pas drie weken voor de startdatum van de PO Deal. In dit geval kunt u ook alvast cursussen boeken die u tijdens de PO Deal periode wilt gaan volgen. Zo weet u zeker dat uw plek is gereserveerd bij de cursussen.
 • Wat is de looptijd van de PO Deal?
  De PO Deal loopt voor de periode van 12 maanden. U kunt zelf bepalen wanneer de PO Deal ingaat. Na 12 maanden stopt de PO Deal en wordt dus niet automatisch verlengd. In deze 12 maanden kunt u zoveel cursussen volgen als u zelf wilt. U kunt er dus voor kiezen om de PO Deal halverwege het jaar in te laten gaan, hierdoor kunt u cursussen volgen in twee jaar en zo ook uw verplichte punten behalen voor deze twee jaar!
 • Wordt mijn PO Deal automatisch verlengd?
  U sluit de PO Deal af voor de periode van 12 maanden. De PO Deal wordt niet automatisch verlengd. Onze accountmanagers nemen vanzelf contact met u op om u hiervan op de hoogte te brengen. Vanzelfsprekend kunt u wanneer u maar wilt de PO Deal zelf verlengen.