Veelgestelde vragen

Algemeen

 • Hoe sluit ik mijn PO Deal af?
  U kunt uw PO Deal eenvoudig afsluiten via onze website, klik hier om naar de bestelpagina te gaan. Met de PO Deal bent u verplicht om een account aan te maken zodat u de cursussen hiermee kunt boeken, een overzicht krijgt van de geboekte cursussen en de certificaten van cursussen kunt downloaden. Nadat Uw gegevens zijn ingevuld kunt u de startdatum van de PO Deal kiezen. Vanzelfsprekend kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers die dit voor u in orde maken. De contactinformatie vindt u onderaan deze pagina terug. TIP: bekijk welke cursus u als eerste wilt volgen en laat dat de startdatum zijn van de PO Deal.
 • Kan ik een inschrijving voor een cursus met een PO Deal kosteloos annuleren?
  Ja, dat kan. Wij snappen dat de juridische professional een drukke agenda heeft en er zich op ieder moment zaken tussendoor komen. Wij stellen het op prijs als u in dat geval aangeeft niet aanwezig te kunnen zijn, hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden! U kunt dat doen door de cursus te annuleren via uw persoonlijke omgeving op onze website. U kunt ook onze deelnemersadministratie op de hoogte stellen, zij verzorgen dan de annulering. U kunt de deelnemersadministratie bereiken via 070-378 98 96 / opleidingen@sdu.nl.
 • Heb ik een account nodig voor de PO Deal?
  Ja, om een PO Deal af te sluiten bent u verplicht om een account aan te maken zodat u de cursussen hiermee kunt boeken, een overzicht krijgt van de geboekte cursussen en de certificaten van cursussen kunt downloaden. Nadat uw gegevens zijn ingevuld kunt u de startdatum van de PO Deal kiezen.
 • Waarom is de PO Deal interessant?
  Als advocaat en notaris bent u verplicht om uw PO punten te behalen. Met de PO Deal kunt u eenvoudig onbeperkt cursussen en congressen volgen voor een vast bedrag. De PO Deal is 12 maanden geldig en u bepaald zelf wanneer deze 12 maanden ingaan. Dit geeft u veel flexibiliteit in het plannen en behalen van uw PO punten. U kunt de PO Deal dus ook uitsmeren waardoor u de PO punten kunt behalen voor deze twee jaren. Voorbeeld: U sluit een PO Deal af in september 2018. Hierdoor kunt u vanaf september 2018 de punten voor dat jaar behalen en heeft u in 2019 tot september de tijd om uw punten voor dat jaar te behalen.
 • Voor wie is de PO Deal interessant?
  Als advocaat of notaris heeft u een puntverplichting. Door deze verplichting moet u elk jaar cursussen volgen om bij te blijven in uw vakgebied. De PO Deal is uitermate geschikt voor juridische professionals met een puntverplichting. Bent u advocaat of notaris en wilt u niet teveel betalen? Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in uw rechtsgebied? Wilt u op een flexibele manier cursussen kunnen boeken? En heeft u behoefte aan cursussen op goed bereikbare locaties? Als u al deze vragen beantwoord met JA dan is de PO Deal All Inclusive zeker interessant!