Sdu Opleidingen organiseert jaarlijks, samen met Inzicht in de OR, een reeks cursussen voor jou als OR-lid. Op het gebied van verschillende thema's word je door topdocenten bijgepraat!

Hieronder vind je het huidige aanbod aan cursussen.

Het aanbod

Inzicht in de OR: Financiële cyclus

Verdiep in twee ochtenden je financiële kennis en acteer optimaal als OR!

Datum 16 november 2023

Inzicht in de OR: Jaaroverzicht Medezeggenschapsrecht

Recente jurisprudentie, wetgeving en maatschappelijke ontwikkelingen

Datum 14 december 2023

Eén van deze cursussen voor je team?

Wist je dat je bij Sdu Opleidingen ook terecht kunt wanneer je op zoek bent naar een gerichte training of cursus speciaal voor je eigen team? Bij jullie op kantoor?

Sdu helpt je met het vastleggen van de docent en vormgeven van de inhoud. En we kunnen zelfs helpen bij de registratie van wie er aan de cursus deelneemt. Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden en voordelen die Sdu kan bieden? 

Neem contact op met onze collega Carola van Rijn voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden.
 

Inzicht in de OR: helpt de OR én de bestuurder vooruit

Als OR wil je uiteraard het beste voor de medewerkers. Dit vraagt om veel inhoudelijke en actuele kennis over ieder OR-thema. In Inzicht in de OR is ieder OR-thema uitgebreid beschreven met praktijkcases, modelbrieven, uitgewerkte thema’s en de juiste wet- en regelgeving.

Met Inzicht in de OR bieden wij je een digitaal totaalpakket waarmee je jouw werkzaamheden snel en correct kunt uitvoeren. En waardoor je jouw bestuurder goed onderlegd te woord kunt staan.