Legal Tech

Legal Tech... een veelgehoorde term. Het is de technologie die je werkproces makkelijk en completer maakt. Door gebruik te maken van legal tech houd je tijd over, maak je processen simpeler en verbeter je de beveiliging van je werk.
 
Wat is Legal Tech?
Legal Tech is een breed begrip. Wanneer we spreken over Legal Tech dan hebben we het over alle software en technologie die de juridische en notariële sector efficiënter maken. Het gaat van werkprocessen tot beveiliging.

Welke stappen kun je zetten?
Zoals gezegd, Legal Tech is een breed begrip en beslaat veel werkprocessen. Waar begin je? Die vraag is voor ieder kantoor anders te beantwoorden. Sdu helpt je op weg.

Door middel van ons cursusaanbod, artikelen en gratis downloads. Op deze pagina vind je alles.

Op de hoogte blijven?
Wil je dat wij je op de hoogte houden van ons Legal Tech aanbod, de gratis downloads, webinars etc? Laat dan hier jouw gegevens achter!

Sdu cursusaanbod

Verdiepingscursus ICT & Recht

Service Level Agreements - Softwarelicenties - Beveiligingsverplichtingen en bescherming persoonsgegevens - Aansprakelijkheid

Datum 10 november 2023

Online basiscursus ICT & Recht

Het ICT-contract - Voorwaarden en garanties - Data en privacygegevens - Aansprakelijkheid

Datum 14 september 2023

Webinar Legal Tech (on demand)

Hype of toekomst? De trends en ontwikkelingen uitgelicht

Auteurs- en vermogensrechtelijke aspecten van NFT’s (on demand)

Digitaal eigendom; NFT’s in een juridische context

Online basiscursus ICT & Recht

Het ICT-contract - Voorwaarden en garanties - Data en privacygegevens - Aansprakelijkheid

Datum 16 maart 2023

Legal Tech Map 2022

Tijdens de online round table werd ook de nieuwe Legal Tech Map gepresenteerd, een routekaart met hierop ’s lands relevantste legal tech-bedrijven, geordend naar type dienst of het gebied waarop het bedrijf actief is. In één oogopslag is te zien welk bedrijf past bij een bepaald onderdeel van je bedrijfsvoering.