Examen Certified ESG Management - 2 juli 2024

Wanneer je de opleiding Certified ESG Management van Sdu hebt gevolgd, sluit je de opleiding af met het examen waarmee je het certificaat 'Certified ESG Management' behaalt.

De stichting Curae Futurum neemt als accrediterende instelling dit examen af. 

Het examen is een zogenaamd 'open boek examen'. Deelnemers maken het examen op hun eigen laptop. Het wordt afgenomen op 2 juli 2024 van 10.00-12.00 uur bij Sdu te Den Haag. 

Online Examentraining - 25 juni 2024
Om je optimaal voor te bereiden op het examen bieden we een online examentraining aan. Aan de hand van de bespreking van een proefexamen krijg je een indruk wat je van het examen kunt verwachten. Meer informatie over de online examentraining vind je hier.

Examencommissie
Een examencommissie monitort en evalueert de kwaliteit van de opleiding en het examen. De examencommissie bestaat uit:
  • David Boekel RA, Manager Impact Reporting, RSM Netherlands Business Consulting Services
  • Dr Thijs Broekhuizen, Wetenschappelijk directeur van de University of Groningen Business School
  • Arjan Donatz, Group Manager HSSEQ & Sustainability, Evos
  • Lorenz van der Vliet RA, Partner en accountant, Moore DRV
Voor wie
Professionals die ESG- verantwoordelijkheden hebben of gaan krijgen en willen weten wat er op hen afkomt, zoals accountants, adviseurs, CFO’s, Finance managers, compliance managers, inkoopprofessionals, Business owners, operations managers, KAM coördinatoren, HSE-ers etc.

Van de deelnemers aan het examen wordt minimaal HBO denk- en werkniveau verwacht. Ook dienen deelnemers de opleiding Certified ESG Management te hebben gevolgd.