media image
Notaris

L.W. (Laurens) Kelterman

Laurens Kelterman is notaris in Amsterdam en geeft leiding aan de sectie Corporate/ M&A van VBC Notarissen. Laurens is werkzaam op het gebied van het (internationale) ondernemingsrecht. Hij is gespecialiseerd in nationale en internationale fusies en overnames, joint ventures en financieringstransacties, reorganisatie en herstructurering van nationale en internationale grote en middelgrote ondernemingen, waaronder ook verzekeraars en pensioenfondsen, en het opzetten en reorganiseren van (contractuele) samenwerkingsvormen (personenvennootschappen). 

Laurens is in 2004 begonnen bij Loyens & Loeff N.V., waar hij zowel op de onroerendgoedsectie als op de (internationale) ondernemingsrechtsectie ervaring heeft opgedaan. Sinds 1 november 2010 is hij verbonden aan VBC Notarissen, vanaf 1 januari 2014 als partner. In 2015 heeft Laurens de Amsterdamse vestiging van VBC opgezet, waar hij in januari 2016 is benoemd tot Notaris.

Naast zijn praktijk verzorgt Laurens regelmatig lezingen, workshops en cursussen, zowel intern als extern, op het gebied van  ondernemingsrecht en de notariële praktijk in het algemeen. Daarnaast publiceert hij regelmatig. Hij is o.m. voorzitter van de Vereniging Ondernemingsrechtspecialisten Notariaat (VON) en lid van de Gecombineerde Commissie Vennootschapsrecht van de KNB en de NOvA (GCV).

Spreekt op