Opleidingen & Events

Uw inschrijving en algemene voorwaarden


Vroegboekkorting
Indien u een cursus boekt tot 10 weken voor de cursusdatum, ontvangt u 20% vroegboekkorting. Kortingen zijn niet stapelbaar, de hoogste korting wordt berekend. Voor reeds geplaatste bestellingen kan achteraf geen korting worden verwerkt.

Procedure
Als u zich hebt aangemeld voor een cursus, ontvangt u, nadat wij de aanmelding in ons systeem hebben verwerkt, een bevestiging via e-mail. Circa 10 dagen voor de cursus ontvangt u een brief met het cursusmateriaal op USB-stick. Apart wordt u een factuur toegezonden.

Uw certificaat
Hebt u de cursus gevolgd en getekend bij aankomst en vertrek, dan krijgt u binnen twee maanden uw certificaat toegestuurd. Bent u later aangekomen op bent u eerder van de cursus vertrokken, dan wordt het corresponderende aantal punten afgetrokken.

Nabestellen cursusmateriaal
Het is mogelijk van onze cursussen het cursusmateriaal te bestellen, zonder dat u aan de betreffende cursus hebt deelgenomen. Voor het cursusmateriaal betaalt u € 25,- exclusief btw inclusief verzend- en administratiekosten. Als u zich heeft ingeschreven voor een cursus zit het materiaal bij de cursuskosten inbegrepen. Voor meer informatie en bestellen kunt u contact opnemen met onze deelnemersadministratie via opleidingen@sdu.nl of (070) 378 96 97.

Annulering
Tot drie weken voor aanvangsdatum kunt u uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij brengen daarvoor € 75,- excl. btw administratiekosten in rekening. Bij annulering binnen drie weken voor de datum van de cursus brengen wij het volledige bedrag in rekening, ook wanneer de aanmelding binnen deze periode heeft plaatsgevonden. Het is wel mogelijk om een plaatsvervanger te sturen.

In overleg kan besloten worden om u door te schuiven naar een cursus op een later moment.
Op al onze leveringen zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Sdu van toepassing.

Annulering cursus als u een PO Deal heeft
Indien u een Sdu PO Deal heeft en een cursus wilt annuleren, kunt u een mail sturen aan opleidingen@sdu.nl met hierin uw naam en welke cursus u wilt annuleren. U dient dit uiterlijk één dag voorafgaand aan de cursus te doen. U kunt in het geval van een Sdu PO Deal geen vervanger sturen.

Incompany cursus
Indien u een incompany opleiding bij Sdu Opleidingen & Events afneemt, ontvangt u een bevestiging van vastgestelde prijs, datum, onderwerp en sprekers van de betreffende cursus. Indien daar dringende redenen voor zijn, kan in overleg de incompany cursus verplaatst worden naar een andere datum of locatie, dit kan gepaard gaan met extra kosten (deze worden vooraf aan u voorgelegd). Annuleren kan tot vijf weken voor de cursusdatum, daarna betaalt u 50% van de geoffreerde prijs. Indien u korter dan twee weken voor de besproken datum annuleert, betaalt u 80% van de geoffreerde prijs.

Wijzigingen voorbehouden
De organisatie behoudt zich het recht voor programma- en/of locatiewijzigingen aan te brengen. Deelnemers worden voorafgaand aan de cursus over eventuele wijzigingen geïnformeerd voor zover tijdig bekend bij de organisatie.

Uw adresgegevens
Wij verwerken uw gegevens voor de uitvoering van de (abonnements)overeenkomst en om u, ook per e-mail, op uw vakgebied van informatie te voorzien over uitgaven en diensten van Sdu Uitgevers bv. In iedere e-mail is een afmeld mogelijkheid opgenomen. Als u in het geheel geen prijs stelt op deze informatie, ook niet over producten en diensten van zorgvuldig door de Sdu geselecteerde derden, kunt u dit schriftelijk melden bij Sdu Klantenservice, Postbus 20014, 2500 EA Den Haag. Voor informatie over onze leveringsvoorwaarden kunt u terecht op https://www.sdu.nl/leveringsvoorwaarden-algemeen .