Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod gericht op overheidsambtenaren. Zoals webinars en masterclasses voor BOA's en hun teamleiders. Een collegereeks voor professionals binnen het Sociaal Domein. En cursussen, opleidingen en webinars voor overheidsjuristen.

Klik bij een cursus op de knop 'meer info' voor het programma, de sprekers en een eventueel speciaal tarief voor overheidsambtenaren. Tevens is er de optie voor het downloaden van onze opleidingskalender.

Ons aanbod voor u

Actualiteiten Sociale Zekerheidsrecht**a

Een compleet overzicht van de actuele ontwikkelingen in het sociale zekerheidsrecht in de praktijk!

Datum 29 november 2022

Online verdiepingscursus Algemene wet bestuursrecht**

Veel voorkomende aspecten in de praktijk van het bestuurs(proces)recht toegelicht!

Datum 14 december 2022

Sociale zekerheidsrecht: Jeugdwet en Participatiewet*

In 1 cursusdag alle ins & outs over de Jeugdwet (Jw) en de Participatiewet (Pw)!

Datum 19 december 2022

Kennisbank VIND Handhaving

Op zoek naar gevalideerde vakinformatie om sneller domein 1 casussen voor uw gemeente op te lossen? Neem dan eens een kijkje op VIND Handhaving. Deze kennisbank biedt gevalideerde vakinformatie, bijvoorbeeld op het gebied van toezicht, handhaving, bevoegdheden en lokaal veiligheidsbeleid. Onze auteurs delen regelmatig relevante informatie.

Wilt u als BOA meer weten over handhaving? Raadpleeg dan eens een van onze kennisdocumenten. Of blijf met onze redactionele nieuwsbrief op de hoogte van het belangrijkste nieuws en jurisprudentie.

Volg ons op social media